Днес 28.07.2011 година, наказваме следните играчи за некоректна игра и измама :
atiz - с отнемане на 3000 точки и премахване от месечната класация
djoni_boy – с отнемане на 3000 точки и премахване от месечната класация
mbj8888 – с отнемане на 500 точки
MERMAID111111 и PAVEL47 – с отнемане на 500 точки и забрана за достъп в сайта в размер на 3 дни.
Последното наказание е предупреждение към всички , които се опитват по некоректен начин да печелят игри , използвайки два компютъра и различни ИП. Има начини това да се докаже и до момента сме били толерантни към подобни постъпки , но всяко нещо има граници !
Допълнителните никове на atiz и djoni_boy , а имено : Maqmiii и bonty и amore_amore и FEB_ се наказват с 500 точки
За пръв път ще предоставим и доказателства от системата за видео запис на игрите. Досега не сме го правили , но смятаме , че когато се наказва , трябва и всички да получат достъп до причините , довели до тези санкции.
Ceci и yodanstoyan – Ceci – 30 дни бан от сайта , yodanstoyan – 15% от рейтинга
Наказание получават и следните никове - cvetelina_cveti , em_tem , seromaxa – 30 дни бан от сайта
Koko__Dinev и TANGRA_POKER_ - Зануляване на рейта и 30 дни бан от сайта за системно нарушаване на принципите за честна игра , както и нежелание да се признаят очевидните измами , които се виждат във видео записите ! Същото наказание получават и никовете – atiz , djoni_boy , vertu , balmain , allur84 , allur , Nolla , amore_amore , FEB_ , Maqmiii , bonty .
REAL_MADRID_ESPANA и Slynchice - REAL_MADRID_ESPANA – 15% от рейтинга и Slynchice – 45% от рейтинга за некоректната й игра с още един потребител.
Наказание получава и никът denver_negets - 30 дни бан от сайта
Bobi_pi4a99 i Demon88 – Трето наказание за двамата – зануляване на рейтинга и 7 дни бан от сайта. Наказание получават и другите им никове - dani8888 , toni_cska , bela5 - зануляване на рейтинга и 7 дни бан от сайта , alio6a1234 - зануляване на рейтинга и 30 дни бан от сайта.
amatrix i bizonskrila – 30% от рейтинга
Наказание получават и никовете - gosho__842 , Blondinkata , le6nikotro6a4a - 30% от рейтинга и 30 дни бан от сайта , Meteor , _Alpina_ , ReqS , -Indestructible- - 30 дни бан от сайта , 1vs1 - 30% от рейтинга
bido1m и bucito - bido1m – 15% от рейтинга и bucito - 30 дни бан от сайта
http://img207.imageshack.us/img207/9784/98569324.jpg
http://img528.imageshack.us/img528/6707/19902380.jpg
http://img853.imageshack.us/img853/7401/24557869.jpg
Пика на голо вале и никакъв без коз – доста прозрачно !
DJ_MIMO и ba6tavide4or - 30 дни бан от сайта
Наказание получават и никовете vasileva1989 , joro_1903 , ExTrEmE1 - 30 дни бан от сайта
http://img822.imageshack.us/img822/7811/djmimoba6tavide4or3.jpg
Няма предварително обявена Спатия от партньора !
http://img94.imageshack.us/img94/3180/djmimoba6tavide4or.jpg
http://img52.imageshack.us/img52/9060/djmimoba6tavide4or1.jpg
anton_ludiq85 и bL1znaCh3t0 - второ наказание за anton_ludiq85– отнемане на точки в размер на 30% от рейтинга , bL1znaCh3t0 – второ наказание – бан от сайта за 30 дни
ikotlarov и mar6ela – За mar6ela - второ наказание – отнемане на точки в размер на 30% от рейтинга , за ikotlarov - трето наказание – зануляване на рейтинга и 7 дни бан от сайта
leonesa и Poro4noto - второ наказание – отнемане на точки в размер на 30% от рейтинга http://www.youtube.com/watch?v=driNrbAwojo
Sladuranca и _transformer_ - Получават наказание за некоректност – знак на аватара и отнемане на рейтинг в размер на 30%
За системна игра по некоректен начин и след многократни наказания atiz и djoni_boy получават знак на аватарите и коригиране на рейтинга в стартовия му размер от 1000 точки.Знак получават и другите им никове - Nolla , amore_amore , FEB_ , Maqmiii и bonty.
blohin , didi29092909 и -Milena получават наказание в размер на 5% отнемане от рейтинга за неспортменските игри в края на миналия месец.Наказанието се налага не за използването на скайп , какъвто не е доказан , а за умишлено изгубени игри с цел придвижване на по-предно място в месечната класация.
Ние, екипът на сайта имаме следния призив към всички играчи - бъдете коректни, ако мамите , мамите себе си. Рано или късно ще запишем ваша игра и ще докажем, че сте некоректни и ще бъдете наказани.
Нека обаче се разбере и друго, че няма безгрешни хора на този свят. Всички в някакъв момент от живота си сме се подхлъзвали по неправилния път. Но всеки има право на втори шанс. Затова апелираме към всички да се въздържат от обидни квалификации и реплики. Такива публикации ще бъдат санкционирани веднага. Това че някой е сгрешил , не го прави прави престъпник и мишена за лични нападки и не би трябвало да дава повод за злорадство. Всеки заслужава втори шанс.
Белот:
Danaia76 и mitaka6301
leonesa и poro4noto
ENERJI и Roko
confidential ами тя само една две на скайп бе пич.а ти искаш всичките да и вземат.това че ни е била едн игра и ти губиш 10 а тя печели 10,разликата става 20,няма абсолютно никакво значение.иначе играх срещу нея когато небеше на скайп.пълна пародия беше.без скайп и една игра неможе да вземе.нека е с 20000 точки.какво ви пречи?може би ще си купи ферари в лондон
Аз пък си залагам д-то (скромна площ от 2дка), че atiz няма връзки с екипа, тъкмо напротив - недолюбвана е. И ако са й възстановили (това вече не знам) някакви точки, най-вероятно има основателна (подчертавам - основателна) причина Но това, което аз не мога да си обясня, е защо бееее, дявол да го вземе, не си гледате собствените панички, ами все ровите в чуждите? Като ритате по паднал - в чии очи се издигате? Така ставате ли по-умни, по-красиви, по-добри, по-богати, по-реализирани извън сайта ? Кажете, да пробвам и аз, че имам нужда от финикизъм за билет до Лондон (emo)
0
0
0
27 август 2011
Аз също искам да поздравя екипа за положения труд да преглежда игрите и да се направи тази система за записване на игрите - ясно е, че не може да прегледате всички игри, но съм сигурен, че така поне всеки "скайпещ" ще има едно на ум. В този смисъл обаче, за да не си пилеете време и усилия в по-нататъшно следене на тези безочливи индивиди, моят скромен съвет е да не бъдете мекушави като им отнемате всичките точки - тези приказки, че видиш ли те по принцип и по душа са добри играчи не трябва да са алиби. всички предпочитаме честните играчи, пък било то и с по-малки умения, отколкото измамниците, тъй че и вие не губете време да ги превъзпитавате. Искам само да кажа и персонално на Кранги, с който след като една вечер Maqmiii и bonty ме оскайпиха най-нагло, спорех съвсем културно с него, че СА на скайп, за което ни беше спрян чата и на двамата, но все пак да отбележа на фона на този спор тук, че неговото мнение грам не го вземайте в предвид, толкова си и разбира.
Зад профилите juja_71 jujinka_71 ,ka_kaka93 stefi92 стоят различни хора
Изкам да ми отговорите на един вапрос
Каде според вас е логиката да играя на скайп от профил който даже не е зареден
Много сам огорчена от това фалшиво наказание
Аз сам от жените които могат да броят до 8 и играят белот
Много рядко влизам да играя защото сам отвратена от много хора които играят в тоя сайт
Вярно направен е за развлечение но всичко си има граници
От тук нататьк ще бада КУЧКАТА в саита
Благодаря че ме направихте известна но нямаше нужда
А от мои профили играя само АЗ
разберете,бе хора...........некоректността и гаменничеството тук няма да спрат.Не си създавайте погрешна илюзия.Аз лично не виждам вариант как ще се получи.Не ме гони песимизъм,но не вярвам.Дано съм грешен пророк.
72
155